sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

virvon varvon tuoreeks terveeks

mitää ihmettä tänää on sunnuntai? koeviikko kadottaa mun ajantajun ihan kokonaa, elelen jossai perjantais tai launtais.. Asiaa kuitenkin valas se että huomenna on fysiikan koe eli nyt täytyy olla sunnuntai :D! ja siis tosiaa fysiikka kakkone, iha törkeen vaikeeta, tuskin pääsen läpi.. Käviks teil muute yhtää virpojii? me oltii ostettu koko kämppä täytee kaikkii suklaamunii ja kaikkee kivaa namuu ja kukaa ei käyny :( no siitä seuras sit se et mä söinki sit niitä namuja ja kaike lisäks oltiii viel tänää mun serkun 5 vee synttäreil ja siel oli kaikkee kakkuu ja kivaa ja nyt oksettaa... namnam ja ainii ostin tänää kengät CITYMARKETISTA :D noku halvalla sai ja oli kivat nii mitäs väliä siinä vaiheessa sillä mistä ne ostaa :) 

voisin lörpötellä täs vaikka mitä mukavaa viel mut voisin vähä lukasta tota fysiikkaa.. Ja tunnin pääst mennää äidin kaa viel lenkille ja pitäs juosta taas joku 15km maratoonin reenausta varten, hyvin varmaa menee suklaamunien voimalla lenkki läpi! 


 en siivoo.........

5 kommenttia:

 1. Meilläki kävi vaan kolme :( Ja olin pettyny koska nyt mä kärsin ku katon ku muut syöpöttelee noit suklaita ja ite katon katkerana vieressä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha vooi ei :D! ootko karkkilakos vai? ite meinaa alotin eilen illal herkkulakon ku tuli nii paha olo :D

   Poista
  2. Eemmä missää lakossa, mut mä en syö sokerii ja hiilareita vähennetysti :D Treenidieetti..:D

   Poista