tiistai 3. huhtikuuta 2012

fuuuuk

Niii tosiaa mul on 5.5 se puolmaratooni ja aattelin joo iha helpostiha se menee alle pariintuntii läpi ku oon viimeset parivuotta reenaillu kunnolla ja viimese vuode TOSI kovin. Noooh sitte sainki diagnoosin et mun keho on iha ylirasittunu ku treenaan paljon mut en lepää todellakaa tarpeeks. Ja muutenki syön ja nukun liia vähä treenimäärään nähden. Nyt siis saa nähä mite mene ½maratoni läpi ku nyt siihe asti mul on vaa kehon palautusta ja kevyttä treeniä jehjeh! ei toki vituttanu kuulla et suurin osa tost kovast reenistä menny hukkaa. No ihan sama syön paljon karkkii ja nukun myöhää that's it?

Tässä muuten koko päivä menny vittuunutuneena ja kokeisii lukiessa. Eiku nii kävin mä parin kaverin kaa kahvil :) Oli kivaa ja jutteluaiheena oli ostos tv ja farmville ja jooo kaikkee järkevää mut kivaa oli kyl :DD! Meni muute fysiikan koe ylllättävän hyvi :o 9 tehtävästä osasin vastata 4 ja 7 piti tehä, oon ylpee ittestäni (; saa nyt kyl sit nähä et mite toi huomine enkun koe ja torstain bilsa... :D  ilmottelen sit mite meni ja mitä numeroit tuli!

Tänään päivänasu oli melko hemaiseva (;

 


  mai laav<3 en olis ite halunnu pinkkejä lenkkareit viimesyksynä mut nää oli ainoot semmoset megaultasuper tuetut + pohjalliset. Ku mä oon tämmöne penikka ja polvivammane :)

healthy breakfast!


       inte make up

ja nyt salille tekee rento reeni :)

3 kommenttia:

 1. Millanen treenikalenteri ja -rytmitys sulla sit on? Tekiks lääkäri diagnoosin? ;/
  Mullahan sillon parivuotta sitten tuli kerran-kaks ylikunto, ku kroppa ei ollu vielä tottunu kovaan reeniin.. Mut nyt taas ku jo neljättä vuotta reenaa kunnolla ni jaksaa hyvin sitä 10-11 tuntii viikossa (: Pitää vaa osaa kuunnella omaa kroppaansa noissa jutuissa!
  Nyt lepäät vaa, otat tosi kevyesti salilla ja tankkaat ruokaa ni kyl se siitä :)

  VastaaPoista
 2. ei tullu lääkäriltä vaa omalta äidiltä ku äiti on nykyää tämmöne liikuntapuolen ammattilainen (et varmaa tätäkää tienny pitää varma nähä joskus... :D) Ja treeni oli semmosta 14h viikossa. nyt otan iha rennosti tosiaa ja 4 kertaa viikossa kevyttä liikuntaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän jouduin sillo pahimmas vaihees käymää urheilulääkärilläki, mut vältin onneks EKGn ja muut ne maitohappotestit.. Mut syke oli niin koholla levossaki (yli 100!) ni alko pikkasen siinävaiheessa huolestuttaa :D Mut sit se katto ne käyrät ja sano et se on mulle ihan normaali :D

   Poista