keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

se tunne ku...

Alkaa olee ärysttävää ku joka paikas on aina se tunne ku sitä ja se tunne ku tätä mut nyt on kyllä pakko sanoo SE TUNNE KU MAKAAT ULKONA ILMAN TAKKII AURINGON ALLA JA ON LÄMMIN! Ah koht se kesä sielt tulee :)! Sunnuntain lähenki shopppailee kavereide kaa Helsinkii kesävaatteit ja bikinit! Niist tulee sit varmaa postaus et mitä on tarttunu matkaa.
Nyt ku jo alotin nii pitää varmaa jatkaa... se tunne ku bilsan työ, jotai teit viimeyönö puolkahteen asti, unohtuu kotii viimesenä palautuspäivänä. No ei siin kai mitää, toivottavasti saan sen mukaa arvosteluu jos huomenna vien sen kiltisti opelle :D hohhoijaaa välil tekis mieli lopettaa toi lukio ja jäädä vaa johonki sohvan pohjalle T. minä joka löhöön nytki sohvalla peittokasan alla ja katon leijonan luolaa. Eikai täs ihmeepiä ja olipa sekava postaus heheheheee.... eiku kyl mun täytyy viel se kertoo et kaupasta saa taas nektariineja ah<3

jooo nyt hinaan pyllyni ja itteni lenkille heissuli!


1 kommentti:

  1. Oli pakko lähteä tukemaan sun blogia joten liityin lukemaan eikä tää blogi muutenkaan huono ole joten käys sinäkin lukemassa mun ja liity!

    www.roopez.blogspot.com

    VastaaPoista