lauantai 24. maaliskuuta 2012

EN GÅNG IFK ALLTID IFK

Jeeps eli eilen olin oskul yötä ja katottiii leffaa ja tällee ja sit aamul lähin jo enne ysii himaa ku osku lähti niide lopputurnauksee jonnekki leppävirtaan. Nii ja siis osku pelaa lätkää :D Mäki yleensä käyn oskun kaikki pelit kattoo mut emmä nyy lähteny kuitenkaa yöks jonnekki keskisuomee asti ja tuskin sinne olis mukaa päässy mut joo... TÄNÄÄN JOKERIT-HIFK!! Mut valitettavasti jäää nyt kattomiset vaa toho telkkarii ku ei oo lippuja pelii... Pääasia kuitenki et HIFK voittaa ;)) 
Noo ei täs kai muuta ihmeellistä, paitsi et lähen koht käymää mun vanhal tallil mis ratsastin joskus. En oo aikoihi käyny siel nii meen moikkaa kaikkiii :) Vois viiä sinne sämpylöit kavereilla ku leivoin niiiit täs aamul ja hyvii oli! Ja sit sisko oli käymäs tääl ja toi meijä koiran mukana minkä se siis otti mukaansa ku muutti (tyhmäää lol). oli nii ihana nähä sitäki välil<3 (siis koiraa...XD, no oliha siskooki kiva nähä tietty!) 
Eipä täs sit muuta, huomen tosiaa sinne Helsinkii ja en tiiä mikä mul on ku oon ku pikkulapsi ja venaan iha intopinkeenä et pääsen shoppailee helsinkii? ihanku en siel muutenki tarpeeks jo kävis :D

<3 : emmmmiTUITUI

2 kommenttia: